Rabu, 07 September 2016

Mohon Maaf

Mohon maaf sekrang lagi sibuk ngurusin TUGAS AKHIR, jadi buat yang udah komen belum bisa saya bales satu-satu,, trimakasih atas kunjungan keblog saya, mudah mudahan saya bisa posting lagi pengalaman pengalaman mengenai error atau permasalahan lain nya mengenai IT dsb... salam blogerrr

Senin, 23 November 2015

Privacy Policy for JANK HADI RAHMAT

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at Privacy.
At http://janklenovo40.blogspot.co.id/ we consider the privacy of our visitors to be extremely important. This privacy policy document describes in detail the types of personal information is collected and recorded by http://janklenovo40.blogspot.co.id/ and how we use it.
Log Files
Like many other Web sites, http://janklenovo40.blogspot.co.id/ makes use of log files. These files merely logs visitors to the site - usually a standard procedure for hosting companies and a part of hosting services's analytics. The information inside the log files includes internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date/time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. This information is used to analyze trends, administer the site, track user's movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.
Cookies and Web Beacons
http://janklenovo40.blogspot.co.id/ uses cookies to store information about visitors' preferences, to record user-specific information on which pages the site visitor accesses or visits, and to personalize or customize our web page content based upon visitors' browser type or other information that the visitor sends via their browser.
DoubleClick DART Cookie
Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on http://janklenovo40.blogspot.co.id/.
Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to our site's visitors based upon their visit to http://janklenovo40.blogspot.co.id/ and other sites on the Internet.
Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html
Our Advertising Partners
Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include ....... 
·         Google
While each of these advertising partners has their own Privacy Policy for their site, an updated and hyperlinked resource is maintained here: Privacy Policies.
You may consult this listing to find the privacy policy for each of the advertising partners of http://janklenovo40.blogspot.co.id/.
These third-party ad servers or ad networks use technology in their respective advertisements and links that appear on http://janklenovo40.blogspot.co.id/ and which are sent directly to your browser. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons) may also be used by our site's third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on the site.
http://janklenovo40.blogspot.co.id/ has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.
Third Party Privacy Policies
You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. http://janklenovo40.blogspot.co.id/'s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites. You may find a comprehensive listing of these privacy policies and their links here: Privacy Policy Links.
If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers' respective websites. What Are Cookies?
Children's Information
We believe it is important to provide added protection for children online. We encourage parents and guardians to spend time online with their children to observe, participate in and/or monitor and guide their online activity. http://janklenovo40.blogspot.co.id/ does not knowingly collect any personally identifiable information from children under the age of 13. If a parent or guardian believes that http://janklenovo40.blogspot.co.id/ has in its database the personally-identifiable information of a child under the age of 13, please contact us immediately (using the contact in the first paragraph) and we will use our best efforts to promptly remove such information from our records.
Online Privacy Policy Only
This privacy policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website and regarding information shared and/or collected there. This policy does not apply to any information collected offline or via channels other than this website.
Consent
By using our website, you hereby consent to our privacy policy and agree to its terms.
Privacy Policy Online Approved Site
Update
This Privacy Policy was last updated on: Monday, November 23rd, 2015.

Should we update, amend or make any changes to our privacy policy, those changes will be posted here.

Jawaban Ujian Tengah Semester Managemen Network Semester 7 / Tahun 2015

Soal yang di berikan pada UTS Managemen Network memiliki penilaian pada :
1.  Management Devices
2.  Management Traffics
3.  Management Security
4.  Management IP
5.  Documentations Teknis
6.  Rancangan beserta ketajaman Analisa

Semua aspek tersebut akan masuk sebagai kriteria penilaian UTS yang di lakukan secara TAKE HOME.

Untuk soal yang di berikan bisa di download pada link berikut : DOWNLOAD Soal UTS
Untuk jawaban dari soal yang di berikan bisa di download pada link : DOWNLOAD Jawaban
Untuk  simulasi pada cisco paket tracer bisa di download pada link : DOWNLOAD Simulasi

Paper Management Network (Manajemen Jaringan) "Perancangan Dan Tata Kelola Jaringan Komputer Pada Dinas Perhubungan Komunikasi Dan Informatika Di Kabupaten “XYZ” Menggunakan Metode PPDIOO"

Abstrak  —  Perancangan dan pengelolaan  jaringan komputer merupakan salah satu cara yang tepat di pilih untuk  mengoptimalkan jaringan komputer, agar jaringan komputer bisa  di management dengan baik oleh perusahaan.  Metode yang mendukung perancangan dan desain jaringan  salah satunya PPDIOO (Prepare, Plan, Design, Implement, Operate,  and Optimize). Metode pengembangan jaringan dengan konsep PPDIOO memberikan langkah -langkah kunci untuk mencapai keberhasilan dalam perancangan dan tata kelola jaringan komputer.
Kata kunci: Perancangan, PPDIOOO,Tata Kelola Jaringan

Download Paper Pada Link Di Bawah !!!

Rabu, 02 September 2015

CATRID PRNTER CANNON TIDAK BISA MENCENTAK WARNA,,GIMANA YA??????

Baru baru ini ane kena masalah di printer ane,,cannon printer yang cukup populer di kalangan mahasiswa kaya ane,,Nah masalah yang baru ane hadepin ini yaitu,printer ane ga bisa mencetak dengan catrid warna nya,pertama ane kira tinta ga masuk ke catrid di karenakan masuk angin kayak orang yang punya nya heheheh,,bukan dengggg :), ya masuk angin di selang infus nya,,udah di coba di deep cleaning jurus level 1 ane haha,,ternyata masih aja,,nah jurus level 2 ane di cek catrid nya apa ada yang nyumbat tuh catrid, dan ternyata nihil,kaga ada masalah,jurus level 3 ane coba di sedot tinta sama toolkit nya,masih aja nihil juga,,dan jurus level 4 ane,,ya apa lagi pergi ke tukang service nya hahahha :D :D:D:D,,,dan waktu sampe tukang service,,ternyata catrid nya yang udah errorrrr,,
kan, padahal duit lagi ga ada,tapi ya udah lah ane pake aja,yang penting tinta item nya masih bisa jalan, se'engga nya masih bisa di manfaatin

Sorry ini mah cuma curhat aja,,sapa tau ada yang sama masalah nya kaya ane,bisa share solusinya sama ane !!!!!

Jumat, 01 Mei 2015

SETTING MODEM SUPAYA KONEKSI STABIL

Cara setting modem supaya download stabil di cuaca yang buruk  nihh bukti nya,,saya pake provider 3,,lumayan speed nya,,meskipun lagu hujan di siang hari,,malah bisa up lg tuh speed kalo mau pake tambahan pemancar external,,tapi resiko semakin besar,takut nya ada petir datang ke rumah loe pada wkwkwkkw
Cara nya cukup gampang...
  1.       Pertama masuk ke open network and sharing center ( ada di pojok kanan bawah,kalo kaga tau brosing dlu aja),,liat gambar di bawah !!!!
  2.       Pilih provider yang kalian gunakan(keneksi yang anda akan gunakan),,klik kanan trus pilih properties


3.Setelah masuk di menu properties,,pilih configur,liat gambar di bawah...

4.Pilih maximum speed,,kemudian tentukan speed yang paling tinggi,,itu sih terserah mau pake speed yang mana,centang semua kotak kecil di sampingg






SEMOGA BERMANFAAAT!!!!!!!!