Senin, 17 Desember 2018

Paket Internetan Murah Dari Telkomsel


Kali ini mau ngeshare tentang paket / kuota internet Telkomsel, ada banyak pilihan paket internet di provider telkomsel salah satu nya paket internet vaganza, dengan beberapa pilihan paket , mulai dari 3.25GB sampai dengan paket yang 14GB, bisa di sesuaikan dengan kantong para pelajar, mahasiswa atau karyawan yang baru masuk kerja,,yang masih ngirit-ngirit buat uang kuota ahahaha,,nihh rincian paket serta harga jual nya:
  • Kuota 4GB (1GB internetan, 1GB chat&sosmed, 2GB videomax) Tlpn 60Mnt All Operator (Harga 25K)
  • Kuota 6.5GB (3GB internetan, 1.5GB chat&sosmed, 2GB videomax) Tlpn 90Mnt All Operator (Harga 50K)
  • Kuota 8.5GB (5GB internetan, 1.5GB chat&sosmed, 2GB videomax) Tlpn 120Mnt All Operator (Harga 70K)
  • Kuota 14GB (10.5GB internetan, 1.5GB chat&sosmed, 2GB videomax) Tlpn 150Mnt All Operator (Harga 100K) 
Aktivasi bisa langsung cek di *363# atau bisa juga kunjungi outlet terdekat dengan menanyakan paket internet vaganza, atau bisa langsung cek di aplikasi My Telkomsel nya.


Mantap ga tuhh kuota nya,ada bonus telepon nya juga lagi, buat nelpon sama keluarga atau si doi (kalo yg punya pacar itu sihh wakakaka). 
Nah itu sedikit rincian nya dari kuota internet vaganza dari telkomsel, harga jual juga biasa nya tergantung daerah sama orang atau sales yang ngejual nya,ada yang emang ngejual nya sesuai dengan harga di atas atau juga ada yang di UP harga nya,(nama nya juga jualan pasti pengen untung donkk wkwkwkw),,,kebetulan ane mah kerja di distributor nya telkomsel jadi dapet nya harga modal kaloo beli bahahah
Ya dahh, gitu dulu deh ngeshare nya, nanti di update lagi kalau ada paketan baru dari telkomsel, mohon maaf bila ada kesalahan dalam penulisan atau rincian dalam produk telkomsel nya, kalau pengen lebih jelas bisa langsung data ke Grapari terdekat atau bisa kunjungi langsung web resmi dari telkomsel disini TELKOMSEL

Rabu, 07 September 2016

Mohon Maaf

Mohon maaf sekrang lagi sibuk ngurusin TUGAS AKHIR, jadi buat yang udah komen belum bisa saya bales satu-satu,, trimakasih atas kunjungan keblog saya, mudah mudahan saya bisa posting lagi pengalaman pengalaman mengenai error atau permasalahan lain nya mengenai IT dsb... salam blogerrr

Senin, 23 November 2015

Privacy Policy for JANK HADI RAHMAT

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at Privacy.
At http://janklenovo40.blogspot.co.id/ we consider the privacy of our visitors to be extremely important. This privacy policy document describes in detail the types of personal information is collected and recorded by http://janklenovo40.blogspot.co.id/ and how we use it.
Log Files
Like many other Web sites, http://janklenovo40.blogspot.co.id/ makes use of log files. These files merely logs visitors to the site - usually a standard procedure for hosting companies and a part of hosting services's analytics. The information inside the log files includes internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date/time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. This information is used to analyze trends, administer the site, track user's movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.
Cookies and Web Beacons
http://janklenovo40.blogspot.co.id/ uses cookies to store information about visitors' preferences, to record user-specific information on which pages the site visitor accesses or visits, and to personalize or customize our web page content based upon visitors' browser type or other information that the visitor sends via their browser.
DoubleClick DART Cookie
Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on http://janklenovo40.blogspot.co.id/.
Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to our site's visitors based upon their visit to http://janklenovo40.blogspot.co.id/ and other sites on the Internet.
Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL - http://www.google.com/privacy_ads.html
Our Advertising Partners
Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include ....... 
·         Google
While each of these advertising partners has their own Privacy Policy for their site, an updated and hyperlinked resource is maintained here: Privacy Policies.
You may consult this listing to find the privacy policy for each of the advertising partners of http://janklenovo40.blogspot.co.id/.
These third-party ad servers or ad networks use technology in their respective advertisements and links that appear on http://janklenovo40.blogspot.co.id/ and which are sent directly to your browser. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons) may also be used by our site's third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on the site.
http://janklenovo40.blogspot.co.id/ has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.
Third Party Privacy Policies
You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. http://janklenovo40.blogspot.co.id/'s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites. You may find a comprehensive listing of these privacy policies and their links here: Privacy Policy Links.
If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers' respective websites. What Are Cookies?
Children's Information
We believe it is important to provide added protection for children online. We encourage parents and guardians to spend time online with their children to observe, participate in and/or monitor and guide their online activity. http://janklenovo40.blogspot.co.id/ does not knowingly collect any personally identifiable information from children under the age of 13. If a parent or guardian believes that http://janklenovo40.blogspot.co.id/ has in its database the personally-identifiable information of a child under the age of 13, please contact us immediately (using the contact in the first paragraph) and we will use our best efforts to promptly remove such information from our records.
Online Privacy Policy Only
This privacy policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website and regarding information shared and/or collected there. This policy does not apply to any information collected offline or via channels other than this website.
Consent
By using our website, you hereby consent to our privacy policy and agree to its terms.
Privacy Policy Online Approved Site
Update
This Privacy Policy was last updated on: Monday, November 23rd, 2015.

Should we update, amend or make any changes to our privacy policy, those changes will be posted here.

Jawaban Ujian Tengah Semester Managemen Network Semester 7 / Tahun 2015

Soal yang di berikan pada UTS Managemen Network memiliki penilaian pada :
1.  Management Devices
2.  Management Traffics
3.  Management Security
4.  Management IP
5.  Documentations Teknis
6.  Rancangan beserta ketajaman Analisa

Semua aspek tersebut akan masuk sebagai kriteria penilaian UTS yang di lakukan secara TAKE HOME.

Untuk soal yang di berikan bisa di download pada link berikut : DOWNLOAD Soal UTS
Untuk jawaban dari soal yang di berikan bisa di download pada link : DOWNLOAD Jawaban
Untuk  simulasi pada cisco paket tracer bisa di download pada link : DOWNLOAD Simulasi

Paper Management Network (Manajemen Jaringan) "Perancangan Dan Tata Kelola Jaringan Komputer Pada Dinas Perhubungan Komunikasi Dan Informatika Di Kabupaten “XYZ” Menggunakan Metode PPDIOO"

Abstrak  —  Perancangan dan pengelolaan  jaringan komputer merupakan salah satu cara yang tepat di pilih untuk  mengoptimalkan jaringan komputer, agar jaringan komputer bisa  di management dengan baik oleh perusahaan.  Metode yang mendukung perancangan dan desain jaringan  salah satunya PPDIOO (Prepare, Plan, Design, Implement, Operate,  and Optimize). Metode pengembangan jaringan dengan konsep PPDIOO memberikan langkah -langkah kunci untuk mencapai keberhasilan dalam perancangan dan tata kelola jaringan komputer.
Kata kunci: Perancangan, PPDIOOO,Tata Kelola Jaringan

Download Paper Pada Link Di Bawah !!!

Rabu, 02 September 2015

CATRID PRNTER CANNON TIDAK BISA MENCENTAK WARNA,,GIMANA YA??????

Baru baru ini ane kena masalah di printer ane,,cannon printer yang cukup populer di kalangan mahasiswa kaya ane,,Nah masalah yang baru ane hadepin ini yaitu,printer ane ga bisa mencetak dengan catrid warna nya,pertama ane kira tinta ga masuk ke catrid di karenakan masuk angin kayak orang yang punya nya heheheh,,bukan dengggg :), ya masuk angin di selang infus nya,,udah di coba di deep cleaning jurus level 1 ane haha,,ternyata masih aja,,nah jurus level 2 ane di cek catrid nya apa ada yang nyumbat tuh catrid, dan ternyata nihil,kaga ada masalah,jurus level 3 ane coba di sedot tinta sama toolkit nya,masih aja nihil juga,,dan jurus level 4 ane,,ya apa lagi pergi ke tukang service nya hahahha :D :D:D:D,,,dan waktu sampe tukang service,,ternyata catrid nya yang udah errorrrr,,
kan, padahal duit lagi ga ada,tapi ya udah lah ane pake aja,yang penting tinta item nya masih bisa jalan, se'engga nya masih bisa di manfaatin

Sorry ini mah cuma curhat aja,,sapa tau ada yang sama masalah nya kaya ane,bisa share solusinya sama ane !!!!!